Arbejdernes Landsbank

Om Arbejdernes Landsbank

Om Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er den 6. største bank i Danmark og vokser år for år. Banken har ca. 300.000 kunder, 1100 ansatte og 71 filialer fordelt over hele landet. Banken bygger sin forretning på sunde værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed og lægger stor vægt på den personlige relation til sine kunder.

 

 • Kåret til ”danskernes foretrukne bank”
  Arbejdernes Landsbank er hvert år siden 2009 kåret til ”danskernes foretrukne bank” i den største uafhængige tilfredshedsundersøgelse af danske banker, som analysehuset Voxmeter står bag. De danske bankkunder mener bl.a., at Arbejdernes Landsbank er den bank i Danmark, der prioriterer mest tid til at give hver enkelt kunde en personlig og ansvarlig rådgivning.

 

 • Altid klar til at rådgive kunder
  I Arbejdernes Landsbank lægger vi stor vægt på at være tilgængelige, når kunderne har brug for hjælp og vejledning. Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive alle hverdage mellem kl. 8 og 20 og 10-16 i weekenden. Derudover kan du booke møde til personlig rådgivning alle hverdage mellem kl. 8 og 18 i en af vores filialer eller via et onlinemøde.

 

 • AL-BoligKlar: Book et møde med 1 times varsel og få svar inden for 24 timer
  Står du over for et boligkøb, som kræver hurtig handling, rydder vi gerne skrivebordet. Med AL-BoligKlar kan du booke et boligmøde med kun 1 times varsel – og inden for 24 timer få svar på, om du kan gøre boligdrømmen til virkelighed.

 

 • AL-BoligBonus: Få bonus for din bolig
  Som boligejer og kunde i Arbejdernes Landsbank får du 1.200 kr. om året i BoligBonus for hver million kroner, du har lånt i din ejerbolig– det gælder alle Totalkreditlån samt realkreditlignende lån i banken. Og det gælder uanset om lånet er med eller uden afdrag. Har du et lån i Totalkredit, vil du derover få udbetalt 1.500 kr. i KundeKroner for hver million, du har lånt i din ejerbolig hvert år frem til udgangen af 2019.

 

 • Eksperter i andelsbolig
  Arbejdernes Landsbank har undersøgt og rådgivet om andelsboligmarkedet i næsten 100 år og har en stor viden om netop den type boliger. Vi har et hold af specielt uddannede rådgivere, som kun beskæftiger sig med andelsboliger, og som derfor har en dyb indsigt i de særlige lån og muligheder, der er i forbindelse med andelsboliger

Arbejdernes Landsbank vurdering

Samlet bedømmelse: 4.9/5

(af 230 kundebedømmelser fra Mybanker.dk)

Hvad siger brugerne af Skift bank om Arbejdernes Landsbank?

Maria den 5. juli 2018

Virkelig super oplevelse med AL-bank.

Torben, vores nye bankmand, har udvist tid og vist overskud til to kommende nye førstegangs husejer. Sat os ind i hvad vi behøvede og givet os et super tilbud med lån mm.
Jeg kan kun anbefale AL-bank, men mest af alt, Torben som rådgiver også.

Martin den 29. juni 2018

Planlagt møde , god gennemgang og orientering om bankskifte / fast rådgiver. God situationsforståelse og vejledning.

Leif den 28. juni 2018

Som tidligere beskrevet var vi til samtale hos sagsbehandler som vi følte os godt tilpas ved

Hun gav sig tid til at gennemgå de forskellige forslag/ønsker som vi frembragte
Der var ikke tvivl om valg af bank

Frank den 28. juni 2018

Kan varmt anbefale arbejdernes Landsbank søde medarbejdere

Christine den 21. juni 2018

Per den 27. juni 2018

Michael den 22. juni 2018

Venlig, grundige og profesionelle. Det var en rigtig god oplevelse. Vi har haft første møde med arbejderslandsbank. De var meget åbne om deres produkter, og prøvede ikke at komme med

“Smart” løsninger. Rigtig god rådgivning. Ingen mærkelige gebyr på netbank. Er flyttet fra jyskebank.

Christine den 21. juni 2018

God og venlig service. Rigtig god rådgivning og rigtig god stemning i banken. Derudover hurtig respons både på tlf og på mail

Kristrun den 19. juni 2018

Mikkel den 11. juni 2018

Jeg er blevet virkelig positivt overrasket over hvordan en bank også kan være – AL har virkelig taget godt imod mig og vendt oplevelsen af at have en bank fra et nødvendigt onde til en rigtig god og behagelig måde at gøre bankforretninger.

Jeg er yderst tilfreds!

Jeanette den 8. juni 2018

Arbejdernes Landsbank har har ydet en super professionelt service. Vi føler os helt trygge ved at skifte bank, og samtidig spare vi en masse penge.

Martin den 8. juni 2018

Hans den 5. juni 2018

Nemt, bekvemt og professionel.

Michael den 31. maj 2018

Vi har haft en meget positiv oplevelse med Annette Hjorth i AL i Åbyhøj i dag. En gennemskuelig og behagelig bank samtale, med en sød og nærværende Annette Hjorth 🙂 Vi var ikke i tvivl om vores skifte efter mødet og ser frem til samarbejdet. Vi overlader trygt vores økonomi i AL og ikke mindst Annettes hænder.

Mvh.Michael og Sonja

Steen den 31. maj 2018

Professionelle. klar tale. Forståelse. Direkte information. Hurtig sagsbehandling lovede ikke mere end hvad der er forsvarligt

Erik den 31. maj 2018

Hadzere den 31. maj 2018

Rigtigt god bank og glæder mig til vi kan sammearbejder samme.