Arbejdernes Landsbank

Om Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er Danmarks 7. største bank med 270.000 kunder og 1100 ansatte. Hos Arbejdernes Landsbank er personlig rådgivning, enkelthed samt nærvær i fokus, og de beskriver sig selv som en ansvarlig bank.

Der lægges meget vægt på den personlige relation til kunderne og på at være tilgængelige, når kunderne har brug for hjælp og vejledning – både online og via Arbejdernes Landsbank 75 lokale filialer over hele landet. I filialerne er banken klar til at rådgive kunderne ansigt-til-ansigt alle hverdage mellem kl. 8 og 18.

 

 • Kåret til Danmarks bedste bank hvert år siden 2009
  Arbejdernes Landsbank er hvert år siden 2009 blevet kåret som ”Danmarks bedste bank” i CEM Institutes omfattende og uafhængige kundeundersøgelse, hvor flere tusinde danske bankkunder er blevet spurgt om tilfredsheden med deres banks rådgivning, service samt produkter. Banken har scoret højest på tilfredshedsbarometeret år efter år siden 2009 og er blevet placeret som nummer 1 blandt de 20 største banker i Danmark. De danske bankkunder mener bl.a., at Arbejdernes Landsbank er den bank i Danmark, der prioriterer mest tid til at give hver enkelt kunde en personlig og ansvarlig rådgivning.

 

 • AL-BoligKlar: Book et møde med 1 times varsel og få svar inden for 24 timer
  Skal du have hjælp her-og-nu ang. eksempelvis et boligkøb, står Arbejdernes Landsbank også til rådighed. Med AL-BoligKlar kan du booke et boligmøde med kun 1 times varsel – og inden for 24 timer få svar på, om du kan gøre boligdrømmen til virkelighed.

 

 • AL-BoligBonus
  Du får en bonus på 1.000 kroner for hver million kroner, du låner i din ejerbolig, hvis du har et realkreditlån eller realkreditlignende lån hos Arbejdernes Landsbank. Dette gælder uanset om lånet er med eller uden afdrag og om du har et fastforrentet eller variabelt forrentet realkreditlån i Totalkredit samt øvrige realkreditlignende lån hos Arbejdernes Landsbank.

 

 • Andelsbolig-eksperter
  Banken har et specielt uddannet team af rådgiver, der kun beskæftiger sig med andelsboliger. De har derfor en stor indsigt omkring lige præcis dine muligheder på markedet. Helt fra start har Arbejdernes Landsbank været med til at etablere flere andelsboligforeninger, hvilket har givet dem stor viden angående særlige lån og ikke mindst muligheder, der er i forbindelse med andelsboliger.

 

 • Altid klar til at rådgive kunder
  Medarbejderne hos Arbejdernes Landsbank sidder altid klar til at hjælpe og rådgive dig alle hverdage mellem kl. 8 og 20. Derudover kan du også booke møde til personlig rådgivning alle hverdage mellem kl. 8 og 18 i en af vores 75 filialer eller via et onlinemøde.

Arbejdernes Landsbank vurdering

Samlet bedømmelse: 4.9/5

(af 230 kundebedømmelser fra Mybanker.dk)

Hvad siger brugerne af Skift bank om Arbejdernes Landsbank?

Maria den 5. juli 2018

Virkelig super oplevelse med AL-bank.

Torben, vores nye bankmand, har udvist tid og vist overskud til to kommende nye førstegangs husejer. Sat os ind i hvad vi behøvede og givet os et super tilbud med lån mm.
Jeg kan kun anbefale AL-bank, men mest af alt, Torben som rådgiver også.

Martin den 29. juni 2018

Planlagt møde , god gennemgang og orientering om bankskifte / fast rådgiver. God situationsforståelse og vejledning.

Leif den 28. juni 2018

Som tidligere beskrevet var vi til samtale hos sagsbehandler som vi følte os godt tilpas ved

Hun gav sig tid til at gennemgå de forskellige forslag/ønsker som vi frembragte
Der var ikke tvivl om valg af bank

Frank den 28. juni 2018

Kan varmt anbefale arbejdernes Landsbank søde medarbejdere

Christine den 21. juni 2018

Per den 27. juni 2018

Michael den 22. juni 2018

Venlig, grundige og profesionelle. Det var en rigtig god oplevelse. Vi har haft første møde med arbejderslandsbank. De var meget åbne om deres produkter, og prøvede ikke at komme med

“Smart” løsninger. Rigtig god rådgivning. Ingen mærkelige gebyr på netbank. Er flyttet fra jyskebank.

Christine den 21. juni 2018

God og venlig service. Rigtig god rådgivning og rigtig god stemning i banken. Derudover hurtig respons både på tlf og på mail

Kristrun den 19. juni 2018

Mikkel den 11. juni 2018

Jeg er blevet virkelig positivt overrasket over hvordan en bank også kan være – AL har virkelig taget godt imod mig og vendt oplevelsen af at have en bank fra et nødvendigt onde til en rigtig god og behagelig måde at gøre bankforretninger.

Jeg er yderst tilfreds!

Jeanette den 8. juni 2018

Arbejdernes Landsbank har har ydet en super professionelt service. Vi føler os helt trygge ved at skifte bank, og samtidig spare vi en masse penge.

Martin den 8. juni 2018

Hans den 5. juni 2018

Nemt, bekvemt og professionel.

Michael den 31. maj 2018

Vi har haft en meget positiv oplevelse med Annette Hjorth i AL i Åbyhøj i dag. En gennemskuelig og behagelig bank samtale, med en sød og nærværende Annette Hjorth 🙂 Vi var ikke i tvivl om vores skifte efter mødet og ser frem til samarbejdet. Vi overlader trygt vores økonomi i AL og ikke mindst Annettes hænder.

Mvh.Michael og Sonja

Steen den 31. maj 2018

Professionelle. klar tale. Forståelse. Direkte information. Hurtig sagsbehandling lovede ikke mere end hvad der er forsvarligt

Erik den 31. maj 2018

Hadzere den 31. maj 2018

Rigtigt god bank og glæder mig til vi kan sammearbejder samme.

Ønsker du at skifte bank?
Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en Mybanker rådgiver - gratis.