Bank Nordik

Om BankNordik

BankNordik er en moderne, handlekraftig bank med rødder langt tilbage i tiden (1904). De er bredt repræsenteret i Danmark med filialer i både Jylland, på Fyn og i hovedstadsområdet og fokuserer på privatkunder og små til mellemstore virksomheder i disse markedsområder.

Ambitionen hos BankNordik er at drive en bank med enkle og let forståelige tilbud til alle deres kunder. Sammen med kunden finder BankNordik en løsning, der kan imødekomme kundens enkelte behov, så kunderne får optimalt udbytte af deres økonomiske muligheder.

BankNordik beskriver desuden sig selv som en full-service bank og tilbyder en lang række løsninger, der hjælper med både den daglige økonomi men også de større økonomiske beslutninger. Produkterne er gennemsigtige og priserne konkurrencedygtige, og jo flere forretninger kunden samler hos BankNordik, jo bedre priser og vilkår kan der tilbydes til den givne kunde.

BankNordik er desuden en solid bank med flere års positiv udvikling. Banken har under finanskrisen formået at udbygge sin stærke position på markedet. Regnskaberne for de sidste mange år viser, at den forsigtige og velovervejede kreditpolitik har båret frugt for kunder, aktionærer og banken.

BankNordik er underlagt det danske finanstilsyn og deltager i den danske indskydergarantiordning, hvilket betyder yderligere sikkerhed og tryghed for kunderne.

BankNordik blev stiftet for over 100 år siden på Færøerne og har i dag bankaktiviteter i Danmark, Grønland og på Færøerne samt forsikringsaktiviteter på Færøerne og i Island

Banken beskæftiger i alt ca. 525 medarbejdere og de overtog flere af den tidligere Sparbanks filialer i Jylland, på Fyn og i Grønland i februar 2010, og i maj 2011 overtog BankNordik de sunde dele af den tidligere Amagerbanken.

Bank Nordik vurdering

Samlet bedømmelse: 4.6/5

(af 242 kundebedømmelser fra Mybanker.dk)

Hvad siger brugerne af Skift bank om Bank Nordik?

Matias den 4. juni 2018

Nicolaj den 3. maj 2018

Christian den 17. april 2018

“Nemt og hurtigt skifte – til en god rente. Dejligt!”

Søren den 17. marts 2018

Bilbo den 2. marts 2018

Daniel den 21. februar 2018

Magnus den 16. februar 2018

“Vi har følt os hørt og forstået. Vi har fået god rådgivning og gode vilkår. Derfor skiftede vi bank.”

Kasper den 8. februar 2018

“Hurtig, effektiv og kompetent sagsbehandling i forbindelse med mit bankskifte og boligkøb.”

Helene den 6. februar 2018

Frank den 2. februar 2018

Louize den 26. januar 2018

Henrik den 24. januar 2018

“Fik nogle rigtigt gode tilbud inden for ganske få dage. Jeg har så valgt det der passede bedst til mig. Der blev hele tiden fulgt op på tingene så man følte sig i gode og kompetente hænder. Kan kun tale positivt om min oplevelse med mybanker.”

Henrik den 22. januar 2018

Christen den 8. januar 2018

Thomas den 19. december 2017

“Dialogen har været virkelig fint og vi har følt os tryg ved skiftet. Tilbuddet var godt og skiftet har indtil videre være problemfrit.”

Per den 10. november 2017

“Steffen er personlig og grundig. Han har skabt en løsning for os, der minimerer vores rente omkostninger, maksimerer værdien af vores penge samt både tilgodeser vores behov på den korte bane og når vi engang skal pensioneres. Og så gør det jo heller ikke noget at han ikke har 1000 andre kunder han skal passe samtidigt.”

Christian den 9. november 2017

“Fantastisk brugervenlig og effektivt”

Kaj den 2. november 2017

Martin den 31. oktober 2017

Knud den 31. oktober 2017

“Jeg føler mig virkelig godt modtaget. Forstående for netop min situation.”