Ringkjøbing Landbobank

Om Ringkjøbing Landbobank

Ringkjøbing Landbobank A/S er en dansk regional bank med 33 afdelinger, der primært ligger spredt rundt omkring i Jylland. Banken blev grundlagt i 1886 og har siden da fusioneret med flere forskellige banker som blandt andet Nordjyske Bank.

Banken beskriver sig selv som en af landets mest veldrevne banker og oplever stor kundetilgang fra hele landet. Gennem årene har de fået mange kunder uden for deres lokale markedsområdet grundet deres billige priser.

Uanset om du bor i Skagen, København, Odense eller Aarhus er det let at være kunde i Ringkjøbing Landbobanken. De tilbyder alle moderne faciliteter, som gør det let at kommunikere med dem, hvilket er en stor hjælp, hvis du eksempelvis ikke bor tæt på en filial. Du vil altid kunne træffe din lettilgængelige faste rådgiver direkte via mail og telefon.

Ringkjøbing Landbobank beskriver selv, at de sætter en ære i at have det store overblik og give dig en god, individuel rådgivning. Hos dem handler det om ærlig interesse og respekt for deres kunders drømme, planer og ønsker. De tager sig tid til dig og har hjertet med i rådgivningen – det giver dig tryghed og ro i sjælen!

Ringkjøbing Landbobank vurdering

Samlet bedømmelse: Endnu ingen vurderinger

Hvad siger brugerne af Skift bank om Ringkjøbing Landbobank bank?

Endnu ingen bedømmelser.