Sparekassen Sjælland-Fyn

Om Sparekassen Sjælland-Fyn

Sparekassen Sjælland-Fyn er et pengeinstitut med hovedsæde i byen Holbæk. Som så mange andre banker har Sparekassen Sjælland-Fyn gennemgået flere fusioner. Førhen har banken også været kendt som “Sparekassen Vestsjælland”, “Sparekassen Nordvestsjælland” og “Sparekassen Sjælland”.

De beskriver sig selv om “dit stærke lokale alternativ” med deres store filialnet på Sjælland og Fyn, og de ønsker at kombinere det lokale og nære med høj faglighed med en service i top.

Alle er velkomne i Sparekassen Sjælland-Fyn, uanset alder og økonomiske vilkår. De sætter en ære i at være der for deres kunder, både i medgang og modgang.

De personlige relationer bliver vægtet højt, og Sparekassen Sjælland-Fyn strækker sig langt for at tilbyde gode og attraktive priser, hurtig ekspedition, gennemskuelige vilkår og ikke mindst kompetent og lokal rådgivning uanset om det drejer sig om opsparing, bolig, pension, private banking eller formueforvaltning. De har desuden fravalgte at tilbyde komplekse produkter med en høj risiko, så du kan føle dig sikker som kunde.

Sparekassen Sjælland-Fyn vurdering

Samlet bedømmelse: 4.6/5

(af 5 kundebedømmelser fra Mybanker.dk)

Hvad siger brugerne af Skift bank om Sparekassen Sjælland-Fyn?

Rasmus den 6. august 2015

“God service, med udgangspunkt i mine/kundens behov”

Morten den 22. marts 2014

“God rådgivning og hurtig respons.”

Anja den 4. marts 2014

“de har været super hurtige og opmærksom på hvad jeg har brug for. og føler at jeg er blevet taget godt i mod. godt og professionelt-“

Helle den 26. februar 2014

“Da de kom retur efter nogle dage, var det meget på og kom med hurtig feedback. Den rådgiver jeg har fået, har været meget behjælpelig. Men lidt sløv til at vende tilbage på 1. request.”

Anders den 6. februar 2014