Sydbank

Om Sydbank

Som kunde i Sydbank tilbyder banken personlig og fleksibelt samarbejde. Banken har hovedsæde i Aabenraa og blev grundlagt i år 1970. Stiftelsen skulle sikre at en bank med rødder i Sønderjylland havde den finansielle styrke og kompetence til at betjene de voksende aktiviteter i erhvervslivet. Banken har siden da fusioneret flere banker til sig og i år 2013 havde banken omkring +430.000 kunder hvoraf 37.000 af dem var erhvervskunder.

Sydbank ejes af 130.000 aktionærer og 5% ejes af Silchester International Investors LLP.

 

Om sig selv skriver Sydbank:

“Som kunde i Sydbank får du en personlig og fleksibel bankrelation sammen med trygheden ved en stor bank med et solidt fundament. Du nyder godt af medarbejdernes stærke lokalkendskab, samtidig med at du får adgang til specialister indenfor blandt andet erhverv, investering og Private Banking. Og foretrækker du at ordne mange af dine bankforretninger selv, kan du vælge mellem en række brugervenlige digitale selvbetjeningsløsninger.”

Sydbank kan tilbyde dig forskellige ting bl.a. deres Sydbank Favorit, der er deres personlige fordelsprogram til privatkunder. Her kan privatkunder selv vælge de fordele, der passer bedst til sin økonomi og sit liv generelt. Jo mere af sin økonomi, man samler hos Sydbank, jo flere fordele er der at vælge i mellem – i alt har kunder 10 fordele at vælge i mellem.

Udover disse fordele, får du en række faste fordele hos Sydbank som:

  • Personlig rådgivning alle ugens dage kl. 8-20
  • En speciel “Sydbank rabat” på indbo- og bilforsikringer i Topdanmark
  • En loyalitetsrabat på etableringsomkostninger i forbindelse med optagelse og forhøjelse af lån og kreditter, hvor rabattens størrelse afhænger af hvor lang tid man har været kunde hos Sydbank.

Derudover er der Sydbank 18/29, som er til dig, der er mellem 18 og 29 år. Her får du gratis betalingskort, en god rente, din egen personlige rådgiver, rabat på forsikring i Topdanmark, gode råd og mange andre fordele.

Sidst er der Lokal erhverv – når privat- og erhvervsøkonomien skal hænge sammen.
Som lokal erhvervskunde får du én fast kunderådgiver, og der er derudover fokus på samspillet mellem din erhvervsøkonomi og din private økonomi – eller hele familiens økonomi.

Du får hermed et totalt overblik over dine samlede økonomiske muligheder samt kompetent og effektiv sparring, samlet hos en rådgiver.

Sydbank vurdering

Samlet bedømmelse: 4.8/5

(af 60 kundebedømmelser fra Mybanker.dk)

Abigail den 28. juni 2018

Mogens den 21. juni 2018

Jeg har opnået det jeg ønskede.

Bo den 8. juni 2018

Super god service af rådgiver.

Sarah den 8. juni 2018

Rigtig god kundeservice, hurtig ekspedition, rigtig sød ny rådgiver der gerne vil give mig så mange muligheder for mig og har sat sig ind i mine behov.

Mikkel den 1. juni 2018

Fantastisk rådgivning, hurtig ekspedering og en totalløsning på hele vores nuværende, og fremtidige økonomi… Thumbs up til Vivi i Ballerup

Peter den 24. maj 2018

Louise den 2. maj 2018

Anna den 24. april 2018

Gitte den 19. april 2018

Mikkel den 13. februar 2018

Hurtige, direkte og med de fordele vi leder efter.

Hassan den 13. februar 2018

Fem, ikke seks. Fordi der altid skal være plads til forbedringer

Johan den 31. januar 2018

Super rar bankrådgiver med ærlig og tryg service. Gav mig og min ægtefælle en meget lavere rente på vores lån, end vi havde i forvejen, og oveni blev der tilbudt en fleksible muligheder i forhold til afdraget på lånet

Kristoffer den 29. januar 2018

Jonas den 3. januar 2018

Tanya den 21. december 2017

Mai den 15. december 2017

Bianca den 14. november 2017

Aykut den 18. oktober 2017

Har haft rigtig god oplevelse. De eneste som jeg synes der har været lidt ærligt var at nok kone ikke fik sine pinkode. Så vi måtte genbestille den, men synes det er en lille ting i forhold til den gode service. Derfor får den 5 stjerner

Hans den 12. oktober 2017

Cecilia den 26. september 2017

Meget god, hurtig og kompetent service. Fra jeg skrev efter tre tilbud på mybanker.dk til vi fik møde i stand og skiftede bank gik der 1 uge. Vi er så glade!