Skift Bank Dag

Skift Bank Dag falder d. 1. Oktober hvert år og er en bevægelse, der opfordrer danskerne til at skifte bank. Bevægelsen er inspireret af den amerikanske ‘Bank Transfer Day’, der har fået over 700.000 til at skifte bank i USA.

Skift Bank dag

Hvad er Skift Bank Dag?

Skift Bank Dag er den danske udgave af ‘Bank Transfer Day’ og er et helt selvstændigt initiativ. Skift Bank Dag opfordrer danskerne til at tjekke deres bank i sømmene og tage stilling til, om et bankskifte kan spare dem for penge hvert år. Det er sundt for den enkelte familie, der kan spare penge på at skifte bank, men det skærper også konkurrencen på det danske bankmarked og dermed mere konkurrencedygtige priser.

En ganske almindelig familie kan spare over 20.000 kr. om året på at skifte bank, viser en undersøgelse fra Konkurrence- og Forbrugersstyrelsen. I gennemsnit sparer brugerne af Mybankers skift bank tjeneste +10.000 kr. om året på at skifte bank og 8/10, der modtager tilbud, kan opnå en besparelse på at skifte bank.

Så nemt er det at skifte bank

Det er, modsat hvad mange tror, slet ikke svært at skifte bank. Din nye bank klarer alt det praktiske for dig vedrørende din tidligere bank, konti og betalingsservice. Din nye banker behjælpelig med at give besked til alle de relevante myndigheder, arbejdsgiver(e), tidligere bank m.v. besked om dit bankskifte. Dermed kan du nemt og trygt skifte bank – mens din nye bank hjælper dig hele vejen.

Skift Bank Dag skærper konkurrencen

Ved at være bevidst om, om man betaler for meget for sine lån og bankprodukter i banken, kan man prøve Mybankers skift bank tjeneste og modtage op til 3 tilbud fra bankerne. På den måde kan man sikre sig om man enten har den rigtige bank med de bedste priser, eller om man som de 8/10, der modtager tilbud via Mybanker, kan spare penge på at vælge en anden og bedre bank.

Ved at gå sin bank i sømmene på fx. Skift Bank Dag, skærper man også konkurrencen for bankerne som forhåbentligt er med til at presse priserne, hvilket kommer bankkunderne til gavn.

På Skiftbankdag.dk’s Facebookside kan du finde mere information om bevægelsen samt fordelene ved at skifte bank d. 1 Oktober på Skift Bank dag https://da-dk.facebook.com/SkiftBankDag/

Begivenhed Dato
Skift Bank Dag 1. Oktober
Ønsker du at skifte bank?
Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en Mybanker rådgiver - gratis.

Kategorier