1. Send et udbud afsted

Udfyld formularen på Mybanker.dk

2. Læn dig tilbage

Sammenlign bankernes priser og renter

3. Vælg din nye bank

8 ud af 10, der får tilbud, kan opnå besparelser ved at skifte bank

Steffen sparede 11.000 kr. på et bankskifte

spar 11.000 kr.

Spar 11.000 kr. om året – lyder det også godt i dine ører? Gør ligesom en af vores Skift bank brugere, Steffen, og skift bank via Mybankers Skift bank tjeneste. Han fik tilbudt en bedre rente og dermed en mulig, stor besparelse. 

7% i rente på andelslån virkede til at være i den dyre ende

Steffen synes at 7 pct. I rente på hans andelsboliglån, var i den dyre ende. Men Danske Bank, som Steffen var kunde hos, overbeviste ham om at det var den rigtige rente til ham som kunde.

 

Opdagede Mybanker på Facebook

Steffen sad på Facebook i November og stødte tilfældigvis forbi en Facebook-annonce for Mybankers Skift bank funktion. Fra han så artiklen, til han fik tilbudt en rente på 3,95%, gik der ikke lang tid før Steffen skiftede bank. Steffen gik fra at have en rente på sit andelsbolig lån på i over 7% helt ned til 3,95% i rente hos Alm. Brand Bank.

I kroner og ører, svarer det til at Steffen har sparet 11.000 kr. om året på at skifte sin dyre bank ud med en billigere, der kunne tilbyde en lavere rente. Var han blevet i sin gamle bank, ville det tage ham tæt på 30 år at betale andelslånet ud, hvor at tidshorisonten nu er på under 15 år før lånet er betalt. Det var noget, Steffen ønskede at han havde fået gjort for længe siden.

Det var i 2008 at Steffen blev kunde i Danske Bank, da han købte sin andelslejlighed. Han kontaktede dem for at gøre dem bekendt med tilbuddet fra Alm. Brand Bank, og spurgte ind til rentespændet. De kunne ikke komme med et nyt tilbud på renten, og bankrådgiveren sagde, at løbet var kørt da der lå en overførselsanmodning fra Alm. Brand Bank på Steffen.

 

Banker er ikke autoritære

Mange ser bankerne som en slags autoriteter, men banken er blot en forretning som så mange andre. Steffen er glad for sit bankskifte, men han forstår også godt at nogle måske er lidt tøvende med at indhente tilbud fra andre banker da de oftest anses som autoriteter.

De seneste år har mange tusind danskere benyttet Skift Bank tjenesten til at skifte deres bank ud med en billigere og 8/10 af de tilbud, har kunne givet brugeren en besparelse.

Hvis du også synes at din bank er for dyr eller om du bare gerne vil være sikker på, at du har den helt rigtige bank, kan du prøve Mybankers Skift bank tjeneste helt gratis her og skifte bank online.

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke til andre. Påkrævede felter er markeret med *

Kategorier