1. Send et udbud afsted

Udfyld formularen på Mybanker.dk

2. Læn dig tilbage

Sammenlign bankernes priser og renter

3. Vælg din nye bank

8 ud af 10, der får tilbud, kan opnå besparelser ved at skifte bank

 

Bank anmeldelser


Vi har samlet brugernes vurdering efter at have brugt Skift bank tjenesten med en rating på x antal stjerner ud af 5 mulige. Ud fra dette beregnes vurderinger af den enkelte bank.

Lær hvad vores brugere af Skift bank tjenesten synes om de forskellige banker, som de skifter til, og hvad de har givet i samlet rating af bankerne.

På hver enkelt side kan du læse om den enkelte bank, hvad vores brugere af Skift bank synes om banken og dens service samt en samlet vurdering af banken. Vi har samlet en liste over danske banker og bank anmeldelser til dig, der overvejer at skifte bank.

Med udgangspunkt i samlede ratings fra vores brugere af Skift bank, kan du under hver enkel bank få et indblik i, hvad brugerne har vurderet banken til ud af 5 stjerner.

Liste over danske banker

Hvert eneste år laves der en årlig bankundersøgelse af de danske banker. Bl.a. for at kåre den bedste danske bank. Der findes dog også sammenligningssites såsom Trustpilot med bank vurderinger og anmeldelser, hvor man kan læse kundernes egne oplevelser af den bank de er eller var kunde i. Det kan også være en god indikator til at se, hvad bankens egne kunder siger om banken.

Ligesom på Trustpilot, kan man også under bank anmeldelse på den enkelte bank her på listen finde en rangering af banken på en score fra 1-5. Man bør dog altid være opmærksom på at mange af de anmeldelser, der ligger under de forskellige banker på et anmeldelsessite som fx Trustpilot, ofte også vil have negative anmeldelser i blandt, da bankerne jo ofte har mange tusind kunder og det kan være svært at gøre alle tilfredse.

Bank anmeldelser - Se hvordan din bank klarer sig

Når man tyder anmeldelser på nettet, er der flere faktorer, der går igen, når vi kigger på, hvad der er vigtigt for de enkelte bankkunder. Bl.a. det at man har en god og enkel netbank er noget man sætter pris på.  En anden ting er fokus på servicemindede og kompetente rådgivere.

Vores bank anmeldelser er baseret på de kunder, som har skiftet bank igennem Mybanker.dk. Her får kunden mulighed for at give en bank vurdering og bedømme banken efterfølgende i den indledende kontakt, og det er disse anmeldelser, vi har lagt nogle af her på vores bank anmeldelser side.

For at få et overblik over banker i Danmark, klik her.