Bank anmeldelser


Vi har samlet brugernes vurdering af bankerne efter at have brugt Skift bank tjenesten med en rating på x antal stjerner ud af 5 mulige. Ud fra dette beregnes vurderinger af den enkelte bank. Nedenfor kan du se alle bank anmeldelser.

Lær hvad vores brugere af Skift bank tjenesten synes om de forskellige banker, som de skifter til, og hvad de har givet i samlet rating af bankerne i nedenstående bank anmeldelser.

På hver enkelt side kan du læse om den enkelte bank, hvad vores brugere af Skift bank synes om banken og dens service samt en samlet vurdering af banken. Vi har samlet en liste over danske banker og bank anmeldelser til dig, der overvejer at skifte bank.

Med udgangspunkt i samlede ratings fra vores brugere af Skift bank, kan du under hver enkel bank få et indblik i, hvad brugerne har vurderet banken til ud af 5 stjerner. Vurderingerne er hentet fra https://www.mybanker.dk/banker under hver enkelte bank.

Liste over danske banker

 1. Arbejdernes Landsbank (4,9/5 i vurdering)
 2. Jutlander Bank (4,8/5 i vurdering)
 3. Sydbank (4,8/5 i vurdering) 
 4. Vestjysk Bank (4,7/5 i vurdering)
 5. Dronninglund Sparekasse (4,9/5 i vurdering)
 6. Sparekassen Vendsyssel (4,6/5 i vurdering)
 7. Bank Nordik (4,6/5 i vurdering)
 8. Danske Bank (4,7/5 i vurdering)
 9. Sparekassen Sjælland (4.6/5 i vurdering)
 10. Nordea (4,8/5 i vurdering)
 11. Alm. Brand Bank(4,7/5 i vurdering)
 12. Broager Sparekasse
 13. Bank Norwegian
 14. Basisbank
 15. Spar Nord Bank
 16. Sparekassen Kronjylland
 17. Nykredit
 18. Ekspres Bank
 19. Ikano Bank
 20. Jyske Bank
 21. Ringkjøbing Landbobank
 22. BRF Kredit bank
 23. Danske Andelskassers Bank
 24. Djurslands Bank
 25. DiBa
 26. FIH
 27. Frøs Sparekasse
 28. Handelsbanken
 29. Københavns Andelskasse
 30. Lån og Spar Bank
 31. Middelfart Sparekasse
 32. Nordfyns Bank
 33. Nordjyske Bank
 34. PenSam Bank
 35. Saxo Bank
 36. Østjydsk Bank
 37. Skjern bank
 38. Totalbanken
 39. Den Jyske Sparekasse
 40. Coop Bank
 41. Faster Andelskasse
 42. Hvidbjerg Bank
 43. Sparekassen Balling

Hvert eneste år laves der en årlig bankundersøgelse af de danske banker. Bl.a. for at kåre den bedste danske bank. Der findes dog også sammenlignings hjemmesider såsom Trustpilot med bankvurderinger og anmeldelser, hvor man kan læse kundernes egne oplevelser af den bank de er eller var kunde i. Det kan også være en god indikator til at se, hvad bankens egne kunder siger om banken.

Ligesom på Trustpilot, kan man også under bank anmeldelse på den enkelte bank her på listen finde en rangering af banken på en score fra 1-5. Man bør dog altid være opmærksom på, at mange af de anmeldelser, der ligger under de forskellige banker på en anmeldelses hjemmeside som fx Trustpilot, ofte også vil have negative anmeldelser i blandt, da bankerne jo ofte har mange tusind kunder og det kan være svært at gøre alle tilfredse.

Bank anmeldelser - Se hvordan din bank klarer sig

Når man tyder anmeldelser på nettet, er der flere faktorer, der går igen, når vi kigger på, hvad der er vigtigt for de enkelte bankkunder. Bl.a. det at man har en god og enkel netbank er noget man sætter pris på.  En anden ting er fokus på servicemindede og kompetente rådgivere.

Vores bank anmeldelser er baseret på de kunder, som har skiftet bank igennem Mybanker.dk. Her får kunden mulighed for at give en bank vurdering og bedømme banken efterfølgende i den indledende kontakt, og det er disse anmeldelser, vi har lagt nogle af her på vores bank anmeldelser side.

For at få et overblik over banker i Danmark, klik her. 

Relevante blogindlæg

dec
21
Er din andel dyr eller billig

Er din andel dyr eller billig?

Nogle undrer sig over, at to ens andelslejligheder i forskellige foreninger kan have vidt forskellige priser. Årsagen til prisforskellen kan være relevant at vide for…

Read More
okt
02
rentefald på andelsboliglån

Rentefald på andelsboliglån – hvor meget kan du spare?

De seneste par år er renten på andelslån blevet mere fordelagtig for låntagerne. Der er sket et betydeligt rentefald på andelsboliglån – så meget at…

Read More
sep
06
fordele og ulemper ved at skifte bank

Fordele og ulemper ved at skifte bank

Nogle har skiftet bank for at opnå en bedre rente eller måske for at få tilknyttet en bankrådgiver, som lytter mere til ens behov. Andre…

Read More