Broager Sparekasse

Broager Sparekasse

Broager Sparekasse er i dag en selvejende institution d.v.s. ingen ejer sparekassen og ingen skal have udbytte af sparekassens drift. Sparekassen er oprettet af og for kunderne og fungerer i dag som ren garantsparekasse.

Lån billigt til energirenovering af boligen eller en bil med energimærke A-A+++
Som helkunde kan du få et ZEROboliglån med fordelagtig rente på 2,75% p.a. til at energiforbedre din bolig. Du har også muligheden for et fordelagtigt ZERO billån til en ny eller brugt bil med energimærke A-A+++

En af Danmarks ældste sparekasser

Broager Sparekasse siger at deres rådgivere hjælper dig, hvad enten det er gode eller mindre gode tider. Deres rådgivere er under løbende uddannelse og kender til de seneste regler og muligheder inden for privatøkonomi. Samtidig har de specialrådgivere i pension, investering og erhverv i sparekassen.

Det er nemt at skifte til Broager Sparekasse

Mange holder sig tilbage i forhold til at skifte pengeinstitut, fordi de synes, at det er besværligt. I Broager Sparekasse har de optimeret processen omkring det at skifte pengeinstitut, så processen er hurtig og nem. De kalder det ’skift pengeinstitut på en dag’ – for det tager ikke længere tid, når kunden først har besluttet sig.

Broager Sparekasse vurdering

Samlet bedømmelse: Endnu ingen bedømmelser

Hvad siger brugerne af Skift bank om Broager Sparekasse?

Endnu ingen bedømmelser.