Billigste realkreditlån 2018

Der kan være mange penge at spare i hverdagen, hvis du finder det billigste realkreditlån 2018. Men hvordan finder du let det billigste lån til netop din økonomi og dermed opnå gode besparelser?

Billigste realkreditlån 2018

Sådan finder du det billigste realkreditlån i 2018

Artikel opdateret: September 2017

Der er stor forskel på hvilket realkreditlån, der er billigst for dig. Det afhænger nemlig af dine prioriteter. På vores søsterside, Mybanker.dk, kan du selv indhente tilbud på billige realkreditlån og realkredit for på den måde at kunne sammenligne priser.

Det billigste realkredit afhænger som sagt at dine prioriteter. Der kan nemlig være en række faktorer, der spiller ind, når man kigger på at finde frem til det billigste realkredit. Derfor kan denne artikel alene ikke være nok til at hjælpe dig med at finde det billigste realkredit, men det at indhente tilbud eller snakke med en ekspert på området vil give nogle meget bedre bud på hvad der passer lige netop bedst til din situation.

Har du et fastforrentet realkreditlån med en rente på eller over 3% bør du overveje at omlægge lånet ved terminen den 31. december 2017. Det vil kræve at du opsiger lånet til indfrielse til kurs 100 senest den 31. oktober 2017.

Har du et fastforrentet lån hvor løbetiden er 22-23 år eller mindre bør du får et tilbud på omlægning også selvom din rente er under 3%. Vær opmærksom på at for fastforrentede lån er renten lavere jo kortere købetiden er.

Hvis du har et Flexlån, som skal refinansieres den 1. januar 2018, er der ligeledes en varselsfrist, hvis du ønsker at indfri, skifte profil eller skifte mellem afdrag og afdragsfrihed. For F1, F2, F3 og F4 lån kan det være værd at overveje at skifte til et F5. Der er derfor mange muligheder når man skal finde ud af hvilket realkreditlån man vil vælge

 

 

Tre gode grunde til at omlægge fastforrentede lån

Der er flere årsager til, at du bør omlægge dit fastforrentede lån.

1. Lavere rente

2. Lavere bidrag ved en højere vurdering af huset/lejligheden

3. Opdeling til to realkreditlån, hvis du har eller ønsker afdragsfrihed

2 procent obligationer handler for tiden i kurs 98,35 og er dermed tæt på den laveste rente nogensinde. Med et lån på 2 millioner kroner og 20.000 kroner afsat til omkostninger vil du kunne spare 815 kroner om måneden før – og 500 kroner efter – skat ved at skifte et 3 procent lån ud med et 2 procent lån.

Relevante blogindlæg

jul
20
lånegrænse

Sværere at få råd til drømmeboligen grundet lånegrænse

Den indførte lånegrænse, hvor man maksimalt kan låne fire gange husstandsindkomsten, gør det svært for mange danskere at få råd til drømmeboligen. Dette på trods af at de har råd…

Read More
dec
14
historisk lav rente

Historisk lav rente: Laveste rente fås netop nu

En historisk lav rente er noget, danskerne har oplevet på det sidste. Det kan man sagtens forvente at det vil fortsætte længe endnu. Det skyldes, at den efterspørgsel på kapital…

Read More
okt
05
Dette realkreditlån skal du vælge

Dette realkreditlån skal du vælge

Har du et fastforrentet lån med en rente på 3% eller derover? Så kan du overveje, om det ikke ville være en god idé, at omlægge lånet ved termin 31.…

Read More