FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Bliv klogere på vores FAQ-side med en række af ofte stillede spørgsmål til Skiftbank.dk

Mybanker.dk står bag siden www.skiftbank.dk

Ja. 8 ud af 10 af vores brugere, der modtager tilbud på skift bank, kan opnå besparelse ved at skifte bank. Dér kan spare op til 25.000 kr. på dit bankskifte. Det kan derfor godt betale sig at undersøge sit bankengagement og tjekke, om der kan fås lavere renter og gebyrer andetsteds

Hvor meget du kan spare på at gennemføre et bankskifte afhænger af din konkrete økonomiske situation. Vores brugere sparer i gennemsnit +10.000 kr. om året på at skifte bank via Mybanker.dk.

Ja, det kan sagtens lade sig at gøre at skifte bank med gæld. Man skal huske, at bankerne lever af at låne penge ud. Derudover har de fleste kunder allerede et boliglån, forbrugslån eller lignende. Dette forhindrer dem ikke i at skifte bank. Forhåbentligt kan en anden bank give et bedre tilbud. Fx kan det være at du har et for dyrt billån, som du ville kunne få billigere i en ny bank.

Mybanker.dk er en prissammenligningsportal af bankprodukter, der har eksisteret siden år 2000. Vi hjælper vores brugere med at komme igennem den jungle af informationer, der findes på det finansielle marked. Derudover er det vigtigt for os at skabe gennemsigtighed for forbrugeren.

Du kan gå til vores liste over alle banker i Danmark og få fuldt overblik over, hvor mange og hvilke banker der findes i Danmark.