Forsød hverdagen ved at skifte bank

forsød hverdagen ved at skifte bank

Det er ikke altid nemt at finde overskud til at klare hverdagens sure pligter i løbet af en travl uge. Udgifterne til at få hjælp udefra kan dog være for høje til at familiens økonomi kan hænge sammen. Derfor må de fleste tage udfordringen op på egen hånd.

Heldigvis er der mulighed for at skabe mere luft i økonomien – og dermed også få hjælp til hverdagens opgaver – uden at skulle tage ekstra timer på arbejdet eller spare alt hvad der kan spares.

 

Forsød hverdagen ved at skifte bank

Der er altid de klassiske råd til at få flere penge i hverdagen. Du kan eksempelvis kigge forsikringer og abonnementer igennem for at se, om nogle penge kan spare.

En tredje ting, du kan gøre, og som kan spare dig for mange penge hver måned, uden du selv aktivt skal gøre noget måned efter måneder, er, at tjekke dit bankengagement efter i sømmene.

Især familier med realkreditlån, boliglån samt diverse andre lån kan ofte spare en hel del ved at ”mybanke” sin økonomi igennem hjemmesiden Mybanker.dk.

Ved at mybanke din økonomi betyder det, at du indtaster dine oplysninger om husholdningens privatøkonomi via Mybanker.dk. Herefter bliver informationerne sendt videre ud til danske banker i en anonymiseret form. De kan her sende dig et attraktivt tilbud, da de ønsker at få dig som bankkunde. Tilbudene kan du vælge at sige ja eller nej tak til. Du har altså mulighed for at få tilbudt en lavere rente end din nuværende. Selve bankskiftet klarer din nye bank, så du ikke skal blandes ind i besværlighederne.

Det kan altså betyde, at du ved at kigge dit bankengagement efter, kan spare penge hver eneste måned. For nogle er der tale om større beløb. Nogle sparer helt op til 25.000 kroner hvert år ved at finde den billigste bank til netop dem.

 

Kan du opnå bedre vilkår?

Hele 8 ud af 10 brugere af Skift bank-tjenesten kan spare penge på at skifte bank. Dog har en undersøgelse lavet af Mybanker vist, at hele 70% af deltagerne ikke tror, at de kan opnå bedre vilkår hos en anden bank. Nogle tror også, at det er svært at skifte bank med gæld – det er det bestemt ikke.

Der er altså mange danskere, der kan blive positivt overrasket, når de undersøger, hvor meget der kan spares.

 

Hvad gør bankskifte godt for?

Ved at opnå et bedre banktilbud, kan flere hundrede kroner spares hver måned. For de fleste kan de sagtens bruges på noget langt mere fornuftigt. Lidt ekstra penge på lommen kan også gøre hverdagen en smule lettere ved at få hjælp til nogle af de ugentlige pligter.

Det kan en rengøringshjælp, der vil gøre stor gavn i familien. Måske er det i stedet en babysitter kan ansættes i ny og næ, der vil blive sat pris på. Det kan også være, at haven trænger til en tur, at hunden har brug for at blive luftet lidt ekstra eller at børnene kunne have glæde af lektiehjælp.

Der er med sikkerhed mange ting i hverdagen, der kan forsødes og gøres en smule lettere, ved at have flere penge ved hånden. Ting, der kan finansieres på en så simpel måde som ved at skifte bank.

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke til andre. Påkrævede felter er markeret med *