Hvad er en bankrådgiver?

Hvad er en bankrådgiver?

En bankrådgiver er en bankansat, der er ansat til at give dig rådgivning i forhold til din eksisterende og kommende økonomi.

En bankrådgiver bør være godt klædt på med detaljerne omkring alle typer banklån, når denne skal rådgive en kunde i banken. Det handler om rådgivning for banken og derfor vil en bankrådgiver sjældent være den, der sammenligner rentesatserne imellem to banker.

 

Hvad er en bankrådgiver

 

Oftest vil banken kunne skræddersy et bedre tilbud til dig som kunde, hvis du har hele dit bankengagement i banken fremfor kun enkelte dele af dit engagement.

Det vil altså sige, at det for nogle kan betale sig at have billån, boliglån, forbrugslån og lønkonto m.v. i samme bank fremfor i flere forskellige banker – men man bør være opmærksom på at det ikke er gældende i alle tilfælde. Derfor er det vigtigt at undersøge forskellige muligheder for at sikre sig, at man får det bedste og billigste tilbud i banken.

 

Hvad er en bankrådgiver, når de er bedst?

Foruden at kunne yde en kyndig rådgivning til dig som kunde i banken, er der en række andre faktorer som spiller ind hos danskerne, når man måler på en god bankrådgiver.

Det kan være, at man går op i at kemien mellem dig og bankrådgiver er god, eller at du let og hurtigt kan komme i kontakt med din bankrådgiver. Det kan også være, at det er vigtigt for dig, at din bankrådigiver sidder med specialviden indenfor lige netop det område af bankverdenen, du begiver dig mest i. Der kan være mange forskellige faktorer, kunderne prioriterer.

Ønsker du derfor at finde den perfekte rådgiver for netop dig selv, er det derfor en god idé at sætte sig ned og finde frem til, hvilke behov og ønsker, du har.

Oftest er service også en af de faktorer, der vægtes rigtig højt, når man kigger efter kvaliteterne hos en god bankrådgiver.