1. Send et udbud afsted

Udfyld formularen på Mybanker.dk

2. Læn dig tilbage

Sammenlign bankernes priser og renter

3. Vælg din nye bank

8 ud af 10, der får tilbud, kan opnå besparelser ved at skifte bank

Hvorfor skifter kunder bank?

Hvorfor skifter kunder bank

Hvorfor skifter kunder bank i sidste ende, kan man spørge sig selv om – og hvorfor skifter de ikke oftere bank? Danskerne er trætte af for dyre banker og for mange gebyrer eller får ringe service. Dog er det sådan, at hvis man sammenligner det med hvilken som helst anden branche – fx en telebranche – ville kunderne have skiftet deres abonnement ud med det samme til en ny udbyder. Det samme er ikke tilfældet for bankverdenen hvor stadig mange danske bankkunder er loyale trods utilfredshed.

Ifølge EPSI overvejer hver femte bankkunde at skifte bank og kun så få som 10% har høj tillid til bankverdenen / branchen.

Ifølge EPSI er det samtidigt fortsat kun 5% af danskerne, der skifter bank om året. Det kunne tyde på at mange kunder enten ikke kender til fordelene ved at skifte deres bank ud til en anden og bedre bank, eller at det måske virker for uoverskueligt.

 

Det virker svært at skifte bank – men det er det ikke!

Det kan være de mange dokumenter, den personlige snak eller en ny ejendomsvurdering som kan virke uoverskueligt for de danske bankkunder. Man kan benytte en skift bank service til nemt og enkelt at skifte bank online. Tanken er, at man indtaster sine nuværende forhold i sin bank – inkl. indtægter, ejendomme, eventuelle boligønsker m.v. – og sender sit bankengagement i udbud.

Herefter kan op til hele tre banker skræddersy et tilbud til dig og dit bankengagement og på den måde, bliver processen om at skifte bank både overskuelig, nem og hurtig. Læs mere om skift bank her.

Mange bankkunder har for stor tillid til at deres eksisterende bank og bankrådgiver giver dem det bedste tilbud på markedet. Hvis du gerne vil videre mere om, hvad en bankrådgiver er, kan du læse videre på vores wiki.

 

Så nemt er det at skifte bank

  1. Du indtaster dine oplysninger om dit nuværende bank engagement og sender dit udbud afsted via “skift bank” på Mybanker.dk
  2. Vent og læn dig tilbage imens bankerne får lov at byde på dig som bankkunde
  3. Nu har du fået dine tilbud – Sammenlign priser og udvælg det bedste tilbud til dig som bankkunde.

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke til andre. Påkrævede felter er markeret med *

Kategorier