Om os

Mød holdet bag Skift bank

Mybanker.dk står bag siden skiftbank.dk og hjælper hvert år tusindvis af danskere med at skifte bank.

Mybanker.dk guider dig som forbruger igennem det hav af informationer, der er på det finansielle marked. Det har Mybanker gjort siden år 2000 og i dag tilbyder vi også brugere at sætte deres bank engagement i udbud og se, om de kan opnå besparelser ved et eventuelt bankskifte.

Vores vision er at det både skal være nemt og hurtigt at skifte bank. Det er ikke svært at skifte pengeinstitut og derfor har vi skabt “Skift bank” tjenesten som kan benyttes helt gratis til at indhente tilbud fra andre banker på dit bankengagement.

Skift bank
Mybankers brugere sparer i snit +12.000 kr. om året på at skifte bank

Der kan være mange penge at spare på at have den rigtige bank. I snit har Mybankers brugere sparet +12.000,- kr. om året på at finde en ny og bedre bank.

8 ud af 10 brugere kan spare penge på at skifte bank

Af de +4.000 brugere, der i gennemsnit benytter sig af vores gratis skift bank tjeneste hver måned, kan 8 ud 10 af brugerne, der modtager tilbud, spare penge på at skifte bank.

+4.000 brugere hver måned

I gennemsnit bruger mere end 4.000 danskere hver eneste måned Mybanker.dk’s Skift bank tjeneste og har derfor mulighed for at spare penge på deres bankengagement.