Så lave renter kan du få

Udgivet: 08. august 2017

Vores brugere af Skift bank tjenesten sparer op til 30% på renter

lave renter

Brugerne af Mybankers Skift bank tjeneste sparer i gennemsnit mellem 20 og 30 procent af deres renteudgifter på lån. Ved ganske få klik har over 30.000 brugere det sidste år fået tilbudt bedre renter på alt fra lån til bil til forbrugslån og boliglån – og på den måde fået mere luft i økonomien.

Mybanker har foretaget et tjek af renter, som viser at mange af vores brugere sidste år har modtaget tilbud på at kunne opnå helt store besparelser på renteudgifter.

Tilgengæld har brugerne eksempelvis kunne spare 10.160 kr. på deres andelslån på 800.000 kr. om året.

Så lave renter kan du få

  • Nuværende
  • Gennemsnit
  • Bedste

Alle typer lån kan blive billigere

I rentetjekket tog vi udgangspunkt i, hvad vores 30.000 brugere det sidste år har indtastet omkring deres eksisterende lån – og sammenlignet dem med de tilbud, bankerne har sendt afsted.

I først tabel fremgår det, at danske brugere af skift bank tjenesten i gennemsnit betaler 4,74% i rente på eksisterende andelsbolig lån. Efter brugerne så har benyttet skift bank og har modtaget op til 3 tilbud fra forskellige banker, har de fået tilbudt en sats på en lavere rente som i gennemsnit er på 3,71% – og i tilfælde helt ned til 3,47%.

”Det er ret nemt at benytte sig af Skift bank tjenesten, og det er nok også derfor, at så mange gør det,” siger Morten Westergaard, som lader sig mærke af, at der er mange besparelser at hente på alle de typer af lån, som indgår i rentetjekket. Bla. forbrugslån, banklån, andelsboliglån og boliglån.

Produkt Nuværende Gennemsnit Bedste
Andelsboliglån 4,74% 3,71% 3,47%
Billån 5,47% 4,44% 4,03%
Boliglån 6,32% 4,59% 4,25%
Forbrugslån 9,25% 7,15% 6,47%
Lønkassekredit 8,79% 7,21% 6,05%

Sådan læser du tallene

Kolonnen “Nuværende” dækker, hvad vores brugere af skift bank tjenesten har oplyst, at de betaler i rente på deres nuværende lån. Gennemsnit kollonen er det snit af den tilbudte rente på de tilbud, vores brugere har fået. Sidste kolonne for “Bedste” er et gennemsnit af den bedst tilbudte rente til hver enkel bruger.

Spar op til 30% på renter

I nederste tabel kan man se tallene opgjort i procent. Det er i denne tabel, at det fremgår hvor den gennemsnitlige tilbudte rente er ca. 20% lavere end brugernes nuværende rente på lån. De bedst tilbudte renter er helt op til 30% lavere og dermed billigere end brugernes eksisterende renter.

Produkt Fald fra nuværende til gennemsnit Fald fra nuværende til bedste
Andelsboliglån 22% 27%
Billån 19% 26%
Boliglån 27% 33%
Forbrugslån 23% 30%
Lønkassekredit 18% 31%

Relevante blogindlæg

okt
02
rentefald på andelsboliglån

Rentefald på andelsboliglån – hvor meget kan du spare?

De seneste par år er renten på andelslån blevet mere fordelagtig for låntagerne. Der er sket et betydeligt rentefald på andelsboliglån – så meget at man i snit sparer 8.000…

Read More
sep
06
fordele og ulemper ved at skifte bank

Fordele og ulemper ved at skifte bank

Nogle har skiftet bank for at opnå en bedre rente eller måske for at få tilknyttet en bankrådgiver, som lytter mere til ens behov. Andre har haft den samme bank…

Read More
aug
17
forsød hverdagen ved at skifte bank

Forsød hverdagen ved at skifte bank

Det er ikke altid nemt at finde overskud til at klare hverdagens sure pligter i løbet af en travl uge. Udgifterne til at få hjælp udefra kan dog være for…

Read More