Sådan forhandler du med din bank

Sådan forhandler du med din bank

Sådan forhandler du med din bank – Bankerne er til at forhandle med i mange tilfælde. I dag betaler mange danskere for meget for deres bankprodukter og snyder dermed sig selv for mere luft i budgettet. Det kan man komme udenom ved at forhandle med sin egen bank eller finde en billigere bank.

Sådan forhandler du med din bank – Vær kritisk

Det sker tit at bankerne ændrer på deres priser og oftest skrues der op. Hvis du får besked om prisstigning på et eller flere af dine bankprodukter, bør du overveje at gå din bank i sømmene og spørge ind til prisændringerne. Hvis du ved, at de i en anden bank tilbyder et billigere alternativ, kan du også præsentere den viden for din nuværende bank og se om du kan få dem til at matche det billige alternativ.

 

Pres renten

Der kan være mange penge at spare på at presse renten ned på et eller flere af dine lån i banken. Du kan selv undersøge markedet for hvilke priser, de andre banker tager for  et bankengagement tilsvarende dit, og bede din egen bank om at matche de renter, du ellers ville kunne få på dit lån i en anden bank. Oftest er banken interesseret i at forhandle. Måske kan de ikke matche den billigste rente, som du har fundet, men derimod er de måske villige til at gøre din nuværende rente lavere end udgangspunktet og det giver også en besparelse.

 

Overvej et bankskifte

Hvis din bank ikke er til at forhandle med, findes der andre banker i Danmark, der måske kunne tilbyde dig et mere fordelagtigt lån. Du kan eventuelt prøve ‘Skift bank’ tjenesten og se om det ikke kan betale sig for dig, at indhente tilbud fra op til 3 andre banker og få tilbud på hvad du ville kunne spare på en ny og billigere bank.

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke til andre. Påkrævede felter er markeret med *