1. Send et udbud afsted

Udfyld formularen på Mybanker.dk

2. Læn dig tilbage

Sammenlign bankernes priser og renter

3. Vælg din nye bank

8 ud af 10, der får tilbud, kan opnå besparelser ved at skifte bank

Skift bank online

Skift bank online med Mybanker.dk’s gratis Skift bank tjeneste, der i gennemsnit benyttes af +2.500 danskere hver måned. Vi hjælper danskerne med at finde de billigste boliglån, at få bedre renter og ikke mindst hjælpe brugerne med at få konkurrencedygtige priser på deres bankprodukter.

Spar penge på dit bankskifte

Der kan være rigtig mange penge at spare på at skifte bank. I gennemsnit sparer vores brugere +10.000 kroner om året på at skifte til en ny og billigere bank. Om du kan spare penge på at skifte bank online, kan du hurtigt finde ud af ved at prøve vores gratis Skift bank tjeneste. Her udfylder du en formular med oplysninger omkring din nuværende økonomi, kommende ønsker såsom fx finansiering af huslån og sender dit udbud afsted.

Herefter har bankerne mulighed for at byde på dit bankengagement og sende dig tilbud, der er skræddersyede til lige netop din økonomiske situation.

 

Skift bank online – Det er ikke svært at skifte bank

Et bankskifte lyder måske svært for nogen, men det er faktisk relativt nemt at skifte bank. Det er en god idé at man har sine dokumenter klar til banken (eks. Årsopgørelse, sidste 3 måneders lønsedler o.lign.) for at banken hurtigere kan kreditvurdere dig og din situation. Selvom det kan tage lidt tid at fremfinde dokumenterne, kan processen hurtigt tjene sig selv hjem – 8/10 af vores brugere, der får tilbud via Skift bank, kan opnå besparelse på at skifte bank.

Skift bank online

Kan jeg skifte bank online?

Ved at udfylde formularen på Mybanker.dk’s skift bank tjeneste kan du hurtigt og nemt få overblik over, hvilken bank der er billigst og dermed bedst til dig. Nogle banker tilbyder møder i form af telefonmøde, fysisk møde eller et møde online. Så i realiteten er det en mulighed at gennemføre hele skift bank processen online.

Det kan dog være at du har nogle andre behov, der er vigtige for dig i forbindelse med en ny bank. Måske er det vigtigt for dig, at have en fysisk filial i nærheden, hvor du altid kan gå ned og snakke med din bankrådgiver? Eller måske er du helt tilfreds med at al kontakt foregår online eller via telefonen? Dette er oftest en god idé at gøre sig nogle tanker omkring, inden man går i gang med sit bankskifte.

 

Hvad med min gamle bank?

Når du har udfyldt dit udbud og har fundet det bedste tilbud blandt bankerne, så skal din gamle bank have besked om at du nu skifter bank online. Langt de fleste banker tilbyder at hjælpe dig med at klare kontakten til din gamle bank og hjælpe dig med at blive overført til den nye bank.

Kategorier